Lidt om mig

Jeg hedder Carina Runekær-Hansen og er 34 år. Jeg bor i naturskønne Godthåb sammen med Martin, der er uddannet software ingeniør. Sammen har vi Sonja, Malte og Vilma, og som prikken over i’et har vi to katte Arthur og Dagmar af racen ragdoll.

Jeg er uddannet biolog og elsker at være ude i naturen.

Jeg ønsker at videregive min egen glæde til naturen til andre, og det er vigtigt for mig, at min børnegruppe kommer med ud og oplever naturen.

Jeg er et omsorgsfuldt menneske med et stort hjerte. Jeg har en ifavnsk tilgang til børnene.

At være anerkendende, nærværende og omsorgsfuld er nogle af nøgleværdierne hos mig.

Jeg er rolig af natur med et positivt sind, som smitter af på børn og voksne.

Jeg er optaget af at arbejde med børnenes selvhjulpenhed, og det fremmer jeg ved at skabe en ramme, der er tryg og forudsigelig. Jeg bestræber mig på, i samarbejde med jer forældre at give børnene de bedste rammer og muligheder til at blive robuste, selvhjulpne, glade og nysgerrige børn, der har mod på livets mange udfordringer.

Alt i alt kan jeg tilbyde en omsorgsfuld, favnende og naturglad hverdag, der er struktureret med genkendelige elementer, der også giver plads til spontane oplevelser og at være i nuet.

Vandpytten på Hellevej

Jeg har valgt at skifte spor og blande de to ting, som jeg er allermest passioneret for

børn og natur

Derfor åbnede jeg Vandpytten på Hellevej, som er en privat pasningsordning hos mig på Hellevej i Godthåb. Jeg bor i en villa på 127 m2, hvoraf vi kan boltre os på ca. 100 m2 indenfor. Udenfor kan jeg tilbyde en skøn have med gyngestativ, sandkasse, flere forskellige hyggekroge, drivhus, højbede og en bålplads.

I Vandpytten på Hellevej får børnene den bedst mulige start på livet, som bliver fyldt med leg, kærlighed og nærvær. Her sættes en varm og tryg ramme, hvor en tæt og tillidsfyldt relation mellem mig og barnet vægtes højt. Hos mig bliver hvert barn set, anerkendt og lukket helt ind i hjertekuglen. Knus og kram er der masser af.

Vandpytten på Hellevej skal hoppes i af den samme faste børnegruppe på i alt fem børn. Jeg synes, at fem er det perfekte antal børn, da gruppen bliver dynamisk og beriget med fem skønne personligheder, der hver især har noget at byde ind med i vores lille fællesskab.

Hos Vandpytten på Hellevej er der fokus på naturen, og jeg har ambitioner om, at min egen glæde ved naturen smittes af på børnegruppen, sådan at de får et rart og positivt forhold til naturen. Udover at dele min egen glæde ved naturen vil vi stræbe efter at komme udenfor hverdag, når vejret tillader det.

Udelivet i haven, på legepladser og generelt i naturen vægtes højt. For her stimuleres og styrkes børnenes sanser og motorik. Børnene præsenteres for naturens mangfoldighed, såsom regnormen, der kan studeres på tæt hold, grene og blade, der kan blive til pynt på sandkagen, for ikke at tale om edderkopper og deres spind. Livet udenfor byder på et større rum med færre begrænsninger og giver børnene mulighed for anderledes leg og fordybelse, alene eller sammen med andre.

Hvorfor vælge en privat pasningsordning?

Vælger i en privat pasningsordning, er det jer, der bestemmer, hvem jeres barn skal passes hos. I kender børnegruppen og har sikkerhed i, at der ingen gæstebørn er. På den måde bliver hverdagen forudsigelig, og dette skaber ro og tryghed hos det lille barn.

Jeg er godkendt af Aalborg kommune på samme vilkår som et kommunalt pasningstilbud. Ligeledes er både mit eget hjem og familie sikkerhedsgodkendt.

Selvom Vandpytten på Hellevej er en privat pasningsordning, føres der stadig 4 pædagogiske tilsyn om året, som kan give, jer forældre, en sikkerhed i, at jeg fastholder det faglige niveau, og altid har sikre, trygge og rare rammer, der kan fremme børnenes trivsel og udvikling.